REMAX Premium gayrimenkul danışmanı olmanın avantajları #3 – Profesyonel ofis kadrosu desteği

Başarılı gayrimenkul danışmanı olmak için planlı, programlı, disiplinli çalışmak, zamanı iyi planlayabilmek önemli faktörlerdendir. Gayrimenkul danışmanlığı hem ofis çalışmaları, hem de saha çalışmaları gerektiren bir meslektir. Gayrimenkul danışmanları saha çalışmalarının hazırlıklarını, portföy görüşmeleri için randevu aramalarını, tanıtım dosyalarının, ilerleme raporlarının, rakip pazar analizlerinin hazırlanması, sosyal medya çalışmaları… vb gibi çalışmalarını genellikle ofiste yaparlar. REMAX Premium ofis kadrosu, gayrimenkul danışmanlarına, ofis çalışmalarında kolaylık sağlamak, daha profesyonel çalışmalar oluşturmak, müşterilerine profesyonel hizmet sunmalarına yardımcı olmak üzere, destek olmak amacıyla tasarlanmıştır.


REMAX Premium olarak, gayrimenkul danışmanlarımıza ofis kadromuzla sunduğumuz profesyonel desteklerden bazıları şunlardır :


Profesyonel Portföy Fotoğraflaması ve 3D Sanal Tur Çekimi 

Gayrimenkul danışmanlarımızın aldıkları portföylerin fotoğraf çekimleri ve 3D Sanal Tur çekimi ofisimiz tarafından yapılır. Profesyonel fotoğraflarla ve 3D Sanal Tur çekimleri ile pazarlanan portföyler daha fazla potansiyel alıcı çekerler.


Grafik Tasarım Desteği 

Gayrimenkul danışmanlarımızın çalışmalarında, tanıtım faaliyetlerinde grafik tasarım çalışmaları, görseller önemli yer tutar. Grafik tasarım çalışmaları uzmanlık ve teknik bilgi gerektiren bir iş olduğundan, birçok gayrimenkul danışmanı bu konuda problem yaşayabilmektedir. REMAX Premium grafik tasarım uzmanımız, gayrimenkul danışmanlarımızın ihtiyacı olan sunum, tanıtım, raporlama dosyaları görsel şablonlarını profesyonel olarak hazırlayarak, danışmanlarımızın kullanımına sunar.


Sosyal Medya Desteği 

Günümüzde birçok meslekte olduğu gibi, gayrimenkul danışmanlığı sektöründe de sosyal medya önemli bir yer tutmaktadır. REMAX Premium gayrimenkul danışmanlarının edindiği portföylerin tanıtım görsellerini, satılan, kiraya verilen gayrimenkullerin görsellerini hazırlayarak sosyal medya hesaplarında tanıtır. Ayrıca tüm özel günlerde ilgili görsel tasarımlar ofisimiz tarafından yapılarak sosyal medya hesaplarımızda paylaşılır ve gayrimenkul danışmanlarımızın da tanıtım faaliyetlerinde, kendi sosyal medya hesaplarında kullanımına açılır.


Portföy Edinme Desteği

REMAX Premium ofisi, Ankara Çankaya ’nın en işlek bulvarlarından, Turan Güneş Bulvarı üzerinde, giriş kat ve otoparklı bir ofis olması nedeniyle, kapı müşterisi fazla olan, ayrıca ofis tanıtım faaliyetlerimiz nedeniyle de yoğun telefon müşterisi alan bir ofistir. Bu hazır müşterilerimize, gayrimenkul danışmanlarımız hizmet vermekte ve kendi portföy çalışmalarının yanında, hazır ofis müşterilerimizden de çok sayıda portföy ve müşteri edinmektedirler. Ayrıca ofisimize yapılan satış / kiralama talepleri de gayrimenkul danışmanlarımıza yönlendirilmekte, portföy edinmeleri konusunda her zaman destek sağlanmaktadır.

Portföy edinmek bir gayrimenkul danışmanının öncelikli çalışmaları ve görevleri arasında yer almakla beraber, REMAX Premium ofisi olarak gayrimenkul danışmanlarımızı portföy edinme konusunda yanlız bırakmadığımızı, yoğun bir şekilde desteklediğimizi, ofisimizin imkanları nedeniyle çok sayıda portföy edinebildiklerini söyleyebiliriz.


REMAX Premium ofisi olarak gayrimenkul danışmanlarına, yukarıda sadece bir bölümünden bahsettiğimiz hizmetleri sunan ofis kadromuz ile, gayrimenkul danışmanlarımıza destek oluyor, işlerini kolaylaştırıyor ve müşterilerine daha profesyonel hizmet sunmalarına, daha fazla zaman ayırabilmelerine imkan sağlıyoruz. Siz de REMAX Premium gayrimenkul danışmanı olmak için başvurunuzu yapabilir, ekibimize katılabilirsiniz!