Gayrimenkul danışmanı olduğumda REMAX Premium’da hangi eğitimleri alacağım ?

REMAX’in  20 yılı aşkın süredir, Türkiye’de gayrimenkul sektörünün lideri  olmasının en önemli nedeni kuşkusuz eğitimleridir. REMAX ve REMAX Premium, gayrimenkul danışmanlarına kariyerlerinin ilk gününden itibaren sunduğu, başlangıç eğitim programları ve ofis içi oryantasyon ve eğitimleri ile sektöre hızlı bir giriş yapabilmek adına ihtiyaç duyacakları altyapıyı sağlamayı amaç edinir. Gayrimenkul danışmanlarının ilerleyen zamanlarda diledikleri alanlarda uzmanlaşabilmeleri için uzmanlık eğitimleri de REMAX bünyesinde her zaman mevcuttur.


Başlangıç eğitimi olan REMAX Türkiye Power Start Eğitimi, her yeni REMAX’li gayrimenkul danışmanı için katılımı zorunlu sertifika eğitimi olup, eğitimi tamamlayan gayrimenkul danışmanları,  sertifikalarını alarak REMAX sistemine dahil  olurlar. Power Start eğitimindeki temel amaç, REMAX’in kurumsal kimliği ile birlikte,  gayrimenkul danışmanlığının nasıl bir iş olduğu, nasıl yapılması gerektiği, alıcı-satıcılarla çalışma yöntemleri, pazarlama yöntemleri, alıcı-satıcı itirazlarını karşılama, satış kapama …vb gibi konularda, gayrimenkul danışmanlarına sektöre girdiklerinde ihtiyaç duyacakları tüm bilgileri vermektir.


REMAX Premium’da,  birlikte çalışacağımız gayrimenkul danışmanlarımıza, sektörde daha güçlü olabilmeleri için ihtiyaçlar doğrultusunda ilave ofis içi oryantasyon ve eğitim programları uyguluyoruz. Gayrimenkul danışmanlığı hakkında tecrübesi olmayan, sektöre yeni başlangıç yapan, nereden ve nasıl başlaması gerektiği konusunda zorluk çeken gayrimenkul danışmanlarına, bir yol haritası çizmek ve onları doğru yönlendirmek adına verdiğimiz bu eğitimler, gayrimenkul danışmanlarımızın bu yöndeki ihtiyaçlarını en kısa sürede giderebilmek amacıyla gerçekleştirilmektedir. Ekibimize katılan gayrimenkul danışmanlarımızın aldığı eğitimler genel hatlarıyla aşağıdaki konuları kapsamaktadır.


✔   Uzmanlık bölgesi çalışması

REMAX’ li gayrimenkul danışmanı olarak çalışan her bir gayrimenkul danışmanının, uzun vadeli başarı için, uzman olduğu bir bölge olmalı ve orada faaliyet göstererek kendisini tanıtmalıdır.


✔   Sahada veri toplama uygulama çalışması

Uzmanlık bölgesinde nasıl çalışılır ve bölgenizde verilerin nasıl toplanması gerektiğinin anlatıldığı eğitimdir.


✔   Portföy edinme kaynakları, yöntemleri, temaslar

Portföy edinme kaynakları, yöntemleri, kişisel temaslar, temasların nasıl portföye çevrileceği gibi portföyler edinebilmek için yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgiler verilir.


✔   1. Portföy görüşmesi ve itiraz karşılama

Gayrimenkul danışmanlarının, mülk sahipleri (satıcılar) ile yaptıkları ilk görüşme 1.Portföy görüşmesidir. Görüşmenin ilerleme şekli ve müşterilerden gelen itirazlar ve bu itirazların karşılanma yöntemleri  üzerine bilgiler verilir.


✔   Ön sunum, kişisel tanıtım dosyası ve pazarlama planı dosyasının hazırlanması

Gayrimenkul danışmanlarının, 1. Portföy görüşmesinde kullandıkları ve gayrimenkul sahibine sundukları dosyaların içeriği hakkında bilgilendirme yapılır ve her gayrimenkul danışmanının kendine özel dosyaları hazırlanması sağlanır.


✔   Rakip pazar analizi - Gayrimenkul Fiyat Analizi

Gayrimenkul danışmanları, mülk sahibi ile yapılacak 2. görüşmede sunumlarını yapacakları, rakip pazar analizi (Fiyat analizi) dosyalarının içeriği, hazırlama yöntemleri hakkında bilgilendirilir ve örnek sunum dosyaları hazırlanır.


✔   2. Portföy görüşmesi, itiraz karşılama ve uygulaması

Hazırlanan fiyat analizinin mülk sahiplerine sunumunun yapıldığı 2. portföy görüşmesinin içeriği ve ilerleyişi hakkında bilgilendirme ve itiraz karşılama yöntemleri anlatılır.


✔   Yetki belgesi, pazarlama süreçleri

Portföy pazarlama yetkisi alma ve portföyün pazarlaması, yer göstermeler... vb sürecin tamamıyla ilgili tüm detayları kapsayan bilgiler verilir.


✔   İlerleme raporları hazırlanması

Süreç boyunca tüm gelişmeler, alıcı talepleri, yer gösterimler....vb hakkında mülk sahiplerimizi periyodik bilgilendirme ve tavsiyelerimizi sunma amacıyla hazırladığımız ilerleme raporları anlatılır. 

✔   Alıcılarla çalışma ve satış kapama

Alıcılarla çalışma esasları, satış kapama teknikleri, işlemleri sonuçlandırma, tapu devir resmi prosedürleri üzerine gerekli tüm bilgiler verilir.


✔   Gayrimenkul danışmanlarımızın günlük / haftalık çalışma programlarının oluşturulması

Gayrimenkul danışmanlarının, zamanlarını doğru yönetebilmeleri, planlayabilmeleri için, Günlük/haftalık çalışma programlarının oluşturulması.


Bu başlıklar Toplam 1 hafta süren çok kapsamlı ofis içi oryantasyon eğitimizin sadece bir kaç ana başlığıdır.  


REMAX Premium Ofisimize özel bu ilave eğitim programlarımız, başlangıç aşamasındaki gayrimenkul danışmanları için oldukça faydalıdır.  Farklı konu ve içeriklerle sunulan bu eğitimler ile her REMAX Premium gayrimenkul danışmanı,  kendi performansını en kısa sürede arttırır. Arkasında güçlü bir ofis desteği ile başarı basamaklarını hızlıca tırmanır. Aldığı eğitimler ile kendisini ve yeteneklerini geliştiren gayrimenkul danışmanları sektörde fark yaratır.


Siz de fark yaratan REMAX Premium gayrimenkul danışmanı olmak istemez misiniz ?

Hemen Başvurun ve REMAX Gayrimenkul Danışmanı olun !